Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(802 niezalogowanych)
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
Kolego tony to irytuje twoich radakówi i irytuje ... Norwegów , Duńczyków, Brytyjczyków, Szwedów,Niemców,Francuzów, Belgów, Holendrów..........!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Sebastian napisał:
Kolego tony to irytuje twoich radakówi i irytuje ... Norwegów , Duńczyków, Brytyjczyków, Szwedów,Niemców,Francuzów, Belgów, Holendrów..........!

Dlaczego zatem te kraje przyjely tych "pasozytow" ??? he?? Kazdy kraj mogl smialo powiedziec..
NIE!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Nic, nie usprawiedliwia zabicia tylu ludzi, krzywdzace jest dla Brevika trzymanie go w wiezieniu, powinni go od razu odsrzelic, to jest debil. A co do azylantow, to polityla swiatowej migracji i umow miedzynarodowych jej dotyczacych jest tak zawila ze nie sadze zeby forumowe madre glowy potrafily ja zrozumiec. To nie jest kwedtia tego ze norwegowie ich tu pragna. Poczytajcie a pozniej piszcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
adamkrysiak napisał:
Nic, nie usprawiedliwia zabicia tylu ludzi, krzywdzace jest dla Brevika trzymanie go w wiezieniu, powinni go od razu odsrzelic, to jest debil. A co do azylantow, to polityla swiatowej migracji i umow miedzynarodowych jej dotyczacych jest tak zawila ze nie sadze zeby forumowe madre glowy potrafily ja zrozumiec. To nie jest kwedtia tego ze norwegowie ich tu pragna. Poczytajcie a pozniej piszcie

otoz to!!! to jest polityka miedzynarodowa, ale rodak hydraulik badz mechanik ma swoje zdanie i ...chu..

ja nie zaczalem tej dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
koledzy adan i tony .... wy jestescie madrzy ...to odpowiedzcie Kto ustanowił te prawa ... umowy podpisał....???

Ps. nie jestem "hydraulikiem badz mechanikem"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Sebastian napisał:
koledzy adan i tony .... wy jestescie madrzy ...to odpowiedzcie Kto ustanowił te prawa ... umowy podpisał....???

Ps. nie jestem "hydraulikiem badz mechanikem"

ja dokladnie nie wiem byc moze Tony Halik w tym palce macal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Dlaczego zatem te kraje przyjely tych "pasozytow" ??? he?? Kazdy kraj mogl smialo powiedziec..
NIE!!!

to nie te kraje ich przyjely tylko oni wybrali te kraje
o dziwo Polska nie ma tego problemu

bo socjal za maly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
No właśnie mądre głowy wytłumaczcie nam prostym ludziom tą politykę międzynarodową mającą na celu zniszczenie kultury europejskiej ? Ludzie od Wielkiej Brytanii , przez Hiszpanie, Francje , Niemcy , kraje Beneluksu, Skandynawie i Polskę nie mają dobrego zdania o azylantach , imigrantach spoza Europy ... i to chyba najlżejsze zdanie jakiego mogłem użyć ... Gardzę socjalem i gardze socjalistami , szanuje ludzi mądrych i przedsiebiorczych
Płace podatki w tym państwie to mam prawo zabierać głoś , bo Norwedzy się po prostu boją chyba , że wypiją to wtedy im sie gadka zaczyna

ja po prostu nie chcę takiej przydkiej Europy spod znaku półksiężyca ...
Katolicyzm w Europie jest zwalczany dobitnie, a z podwójną siłą wkracza islam , a powiem wam , że oni się nie pierdolą !!! proszę sobie popatrzeć na kraje arabskie , zeby zrozumieć to co mówię
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Matołboy
a ty czytasz trochę mass media
bo w nich jak wół stoi, że obecnie stara Europa to ma najbardziej dość polactwa
i to przeciwko niemu się burzy
czy to politycy, czy prości obywatele
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Adam Krysiak
(adamkrysiak)
Stały Bywalec
Zostalo,podpisanych wiele miedzynarodowych konwencji dotyczacych azylanto i wiele umow i to one nakazuja, podkreslam nakazuja iles tam rocznie ich przyjmowac. Dlaczego zostaly podpisane i po co nie wiem, ale wiem ze bedzie ich coraz wiecej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok